Свободно време

От къде да си взема?

И аз като всяка домакиня винаги съм се възхищавала на изящни форми в кухнята, като хубави прибори за готвене, посуда за сервиране в различните им варианти: подноси, чинии, купи, плата, вилици и ножови и се стигне до покривката и салфетките.

Приятно е усещането да седнеш на изцяло подредена маса с вкус и стил. Всичко това, което ми трябваше го открих и сега ще покажа и на Вас. Стоката, която се предлага е изцяло внос на доказани производители, а в качеството самата аз се уверих, че е безспорно.

Ще ви разкажа накратко като ви показвам и снимки. Останах очарована и от спалните комплекти можеш да избираш между различни материи и размери. Хубавото е, че след изпиране не се променят ( не се свиват или да избеляват), а остават все така хубави.

Main Thumb

А сега, тъй като наближава Коледа, са заредили с такива красиви украси, че няма как да им устоиш. Всеки иска да има Вълшебна Коледа. Да е запомняща и да радва не само децата.

Блестяща Коледа

И така посетете и сами се уверете в това което казах. Има и още много други неща, които ще спрат дъха ви и ще Ви накарат да мечтаете и да създадете един нов свят в който ще живеете като в чудна приказка. Няма да излъжа ако кажа, че това е едно от любимите ми места и винаги има какво да си харесам. А, защо не и машинка за захарен памук.  Да и това го има!

Leave a Reply

Required fields are marked*