За мен

Здравейте и добре сте дошли в моят Свят!

Щастлива майка на три прекрасни деца. Обичам да чета, когато имам време слушам музика и пътувам. По професия съм икономист. Аз съм самоук кулинар и експериментатор. Всичко което съм научила от ранна детска възраст основно получих от майка си и бабите ми. После в по-късна възраст при удобен случай, никога не пропусках момента да науча някой нов трик, който успешно да приложа в моята кухня. Готвенето е страст и много любов.

Обичам да приготвям различни ястия, но козът винаги си остава десерта. Обикновено се случва така, че за десерта вече няма място 😉 Всичко се старая, така да го предложа, че да изглежда изкушаващо и вкусно!

Всички рецепти тук са мои, освен ако не е посочено нещо друго. В ястията и в десертите предавам нещо от себе си, един допълнителен заряд, защото искам да напомня за мен. Рецептите са вкусни и на 100% изпробвани многократно.

Това е моето малко кътче, надявам се, че всяка жена (и не само жените) ще намери нещо полезно за себе си. Да вземе онова зрънце от тук, за да направи денят незабравим и вълнуващ!